Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

Missie

Apotheek Beeklaan streeft ervoor te zorgen dat u op de best mogelijke manier uw medicatie verkrijgt. Hierbij zult u op zo een manier advies krijgen dat u de geneesmiddelen zo veilig en effectief mogelijk gebruikt. Hierdoor wordt de zelfredzaamheid ondersteund en worden onnodige kosten vermeden. In nauwe samenwerking met de voorschrijvers zal de kwaliteit continu worden getoetst. Er zal steeds gezocht worden naar verbetermogelijkheden in kwaliteit en efficiency.  

Visie

Onze visie is zorg op maat voor elke patiënt. Dit bereiken wij door goede service en door onze zorg bereikbaar te maken voor iedereen, ook thuis bij de patiënt. De medewerkers van de apotheek zorgen voor goede adviezen over uw gezondheid en geneesmiddelengebruik. De apotheek heeft medewerkers van verschillende nationaliteiten in dienst, mocht voor u de taal een barrière vormen.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren